T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Sarısalkım Beyza Ömer Gözeri Çok Programlı Anadolu Lisesi

Murat ÖZDEMİR - Okul Müdürü

Okulumuz müdürü Murat ÖZDEMİR Gaziantep ilinde dünyaya gelmiştir. Ortaöğretim eğitimini Mehmet Akif Ersoy Meslek Lisesi´nde bilgisayar bölümünde görmüştür. Dicle Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünden 2002 yılında mezun olmuştur. 2012 yılında Şanlıurfa ili Suruç ilçesinde bulunan Fatih Sultan Mehmet Lisesinde meslek hayatına başlamıştır. Şanlıurfa ilinde farklı okullarda çalıştıktan sonra 2015 yılında ilimize atanmıştır. Farklı okullarda görev alan okul müdürümüz Adil Ceydeli Ortaokulu´nda müdür yardımcılığı yapmıştır. Cengiz Topel Ortaokulu´nda 2018 2019 eğitim öğretim yılında okul müdürü olarak görev almıştır. Okulumuzdaki görevine Eylül 2020 itibari ile başlamıştır.