T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Sarısalkım Beyza Ömer Gözeri Çok Programlı Anadolu Lisesi

Sarısalkım Beyza Ömer Gözeri Çok Programlı Anadolu Lisesi

Adres
SARISALKIM MAH. 121024 NOLU SK. LİSE BLOK NO 29 İÇ KAPI NO 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime, gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral desteğe sahip, kendine güvenen katılımcı, kendini sorgulayan, bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Okulumuz ;genç beyinlere; insanlığa hürmeti, millet ve memleket sevgisini, şerefi, bağımsızlığı, bağımsızlık tehlikeye düştüğü zaman onu kurtarmak için takip edilecek en uygun, en güvenli yolu öğretmeyi sağlar. Memleket ve milleti kurtarmaya çalışanların aynı zamanda mesleklerinde birer namuslu uzman ve birer bilgin olmaları için çalışır.
Başarılar
Tübitak 4006 Bilim Fuarı etkinliklerine katılmıştır. Teknofest 2020 etkinliklerine katılmıştır.
Toplantı Salonu :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :Tam gün
08:00 ile 17:00
Kömür
Uydu İnternet (VSAT)
İngilizce,Almanca,Arapça
Pansiyon Bilgileri
Seyrantepe sarısalkım otobüsleri(B88) ile ulaşım sağlanmaktadır.
Öğrenci servisleri bulunmaktadır.
Şahinbey/Gaziantep
8 Km
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
Henüz mezun vermemiştir.
Erkek futbol takımı ve Kız voleybol takımı bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
eTwinning kapsamında personel hareketliliği etkinlikleri düzenlemektedir.